Curs de primers auxilis

Hola a tots i totes. Per tal que el nostre equip estigui el més preparat possible, i perquè ens prenem molt seriosament aquest esport, hem estat negociant diverses coses. Una d’elles està confirmada. El magnífic equip de Protecció Civil ens impartirà un curs de primers auxilis. Curs que elaboraran específicament per al nostre esport, tenint en compte els inconvenients que puguin derivar del mateix. La idea és que sigui un requisit per poder practicar-lo. És només una passeta més per obtenir un reconeixement. I així ens veiem i se’ns vegi, no com uns sonats que es donen d’hòsties, sinó com el que som. Uns “Esportistes i Cavallers Lluitadors”.
No tenim data exacta, però segurament serà al gener o, si s’escau, a principis d’any. Ja que han d’elaborar el que serà el temari i les pràctiques del mateix. Així que agraïm de tot cor l’esforç que ens dedicaran i esperem que sigui el principi de moltes interaccions i / o col·laboracions entre tots dos.
Una abraçada a tots i totes.

Hola a tod@s. Con el fin de que nuestro equipo esté lo más preparado posible, y porque nos tomamos muy en serio este deporte, hemos estado negociando varias cosas. Una de ellas está confirmada. El magnífico equipo de Protección Civil nos va a impartir un curso de primeros auxilios. Curso que van a elaborar específicamente para nuestro deporte, teniendo en cuenta los inconvenientes que puedan derivar del mismo. La idea es que sea un requisito para poder practicarlo. Es solo un pasito más para obtener un reconocimiento. Y así nos veamos y se nos vea, no como unos zumbados que se dan de ostias, sino como lo que somos. Unos “Deportistas y Caballeros Luchadores”.
No tenemos fecha exacta, pero seguramente será en Enero o, en su caso, a principios de año. Ya que deben elaborar lo que será el temario y las practicas del mismo. Así que agradecemos de corazón el esfuerzo que nos dedicarán y esperamos que sea el principio de muchas interacciones y/o colaboraciones entre ambos.
Un abrazo a tod@s.

Deixa un comentari