Sulyar Equitum Freternitas

Sulyar Equitum Freternitas

Sulyar Equitum Freternitas

Durant el segle Xlll, i més concretament durant la reconquesta de Mallorca, Un noble va acompanyar al Rei en Jaume en el seu periple. El Comte d’Arbona, que va lluitar al costat del Rei i l’ajuda a reconquerir les Illes per la corona d’Aragó. El noble va ser premiat per la seva ajuda amb diverses terres i  s’establí i va tenir descendència. Però arriba el dia en que el Comte va morir i el seu fill, desfet per el dolor es va refugiar a la comarca de Sulyar, en un convent que allà hi havia.

Després de un temps, i en companyia de unes coneixences que allà va fer, funda l’Ordre (Sulyar Equitum Freternitas) sent nombrat Gran Maestre de la mateixa. I des de llavors, juntament amb els altres membres de la Fraternitat va impartint justícia allà on es necessari baix el nom de Eques Luctuosus. (El Cavaller del Dol).

Dita Ordre actua baix les premisses Vis – Humilitats – Virtuts – Honor. (Força – Humildat – Valor – Honor). Aquesta germandat es presenta com una ordre religiosa, però en secret estudien ciències.

Deixa un comentari